Missie en Visie

Hester

Ik ben een nuchter, realistisch mens en tegelijkertijd zeer intuïtief. Ik heb een sterke innerlijke drive om te groeien als mens, te zoeken naar het hoe en waarom van mijn – en ons – doel hier op Aarde. In mijn overtuiging begint dat met het bewust worden van gedachten en gevoel. Dát is waar ik graag met anderen over in gesprek ga. Om van elkaar te leren, inzichten en ervaringen te delen, en zo samen te groeien en ons bewust te worden van onze persoonlijke kracht en groeipotentie.

Werk en opleidingen

Qua werk heb ik een achtergrond in management en marketing & communicatie binnen commerciële organisaties. Gerelateerd aan mijn werk volgde ik diverse opleidingen, waaronder Management Development trainingen (o.a. coaching, teammanagement), HBO Webredacteur en contentmanagement, HBO Kwaliteits- en Procesmanagement en Prince2 Foundation.

Hebben we al een connectie op LinkedIn?

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is een van de belangrijkste drijfveren in mijn leven. Via werk ben ik met regelmaat gecoacht in werksituaties en op persoonlijke vraagstukken. Daarnaast is spiritualiteit een belangrijk onderdeel van mijn ontwikkeling, ook omdat ik zelf een sterk talent heb voor het horen, zien en voelen van zielen. Door boeken te lezen, open te staan voor nieuwe ontmoetingen en hierover gesprekken te voeren, ben ik gegroeid en groei ik nog steeds.

Hilsondis.com

Enkele jaren terug startte ik met Hilsondis.com; een platform met persoonlijke publicaties over mijn zoektocht naar innerlijke wijsheid. Je leest er onder andere mijn verhalen, blog, interviews en zienswijzen.

Onderzoek: Op zoek naar Hilsondis

Los van dit alles doe ik – vanuit persoonlijke interesse – onderzoek naar de Heilige Hilsondis. Zij was een nederlandse, adellijke dame uit de vroege Middeleeuwen, getrouwd met Ansfried, één van de eerste bisschoppen van Nederland. Samen stichtten zij de abdij in Thorn, Limburg. Hun dochter Benedicta werd er de eerste abdis van. Je leest er meer over op Op zoek naar Hilsondis.