Over mij

Hoi!

Mijn naam is Hester van Lindenberg-Elshout. Mijn leven heeft mij op een punt gebracht dat ik kan zijn wie ik ben en dat voelt ontzettend goed!

Wie ben ik dan? Volgens feedback die ik van mensen mocht ontvangen gedurende mijn leven tot dusver; “jij bent open en toegankelijk, staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, sensitiviteit, humor en nuchterheid”. Dat klopt inderdaad wel.

Maar waarom kan ik dan nu zijn wie ik ben en eerder niet? Omdat ik mijn sensitieve kant heb geaccepteerd als (belangrijk) onderdeel van mijn leven. Eerder in mijn leven hield ik het feit dat ik de energie die om iemand heen hangt, kan ‘lezen’ grotendeels voor mijzelf. Of dat ik voorspellende visioenen heb en intense dromen over vorige levens. Of dat ik telepathisch contact heb met mensen, waarvan sommigen zich nog niet bewust zijn en anderen zeer zeker wel. Of dat entiteiten spontaan contact met mij zoeken.

Op dit punt in mijn leven realiseer ik mij dat juist die sensitiviteit, gecombineerd met mijn nuchterheid, maken wie ik ben. Mijn werk in de commerciële wereld bracht mij onder andere leidinggevende ervaring, mijn leven met al zijn ups en downs bracht mij veel levenservaring, mijn sensitiviteit bracht mij de kracht om echt voor mijzelf te gaan staan. En dat gun ik iedereen; in jouw kracht komen en echt zijn wie jij bent.

Mijn missie

Ik geloof dat de mensheid – juist nu – mensen nodig heeft die durven te leven vanuit hun eigen wijsheid. Mensen die hun gezonde verstand én hun hart inzetten, bewuste keuzes maken en durven te gaan staan voor die keuzes. Om samen bij te dragen aan een meer sociale en liefdevolle wereld. Dát zie ik als uitdaging voor mijzelf en daar begeleid en inspireer ik jou graag in.

Spreek ik je binnenkort?

Ik kom graag met je in contact! Om eens vrijblijvend te sparren over je groeivraagstuk of om direct een afspraak te maken (het eerste gesprek is altijd gratis). Bel of app mij op +31 (0)61069970, mail naar hester@hilsondis.com of vul het contactformulier hieronder in.

Wil je op de hoogte blijven van wat ik schrijf op mijn online platform Hilsondis.com of van nieuwe initiatieven en mijn agenda? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief onderaan deze pagina.

    Door het versturen van het formulier ga je ermee akkoord dat ik de door jou ingevulde gegevens opsla en verwerk.