Op de hoogte blijven van de actuele agenda, tips en publicaties? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief of volg de Facebook-pagina.

Thema-wandeling: 19 januari 2022

winter in Twente

Op woensdag 19 januari 2022 kun je weer meewandelen met de thema-wandeling voor vrouwen. Tijdens de wandeling delen we ervaringen en inzichten met elkaar aan de hand van een vooraf meegegeven thema rondom bewustwording, zingeving of sensitiviteit.

Locatie: Deventer | Aanvang: 12:30 uur | Duur 1-1,5 uur | Deelname is gratis.
Je hoeft geen geoefend wandelaar te zijn, trek wel schoenen aan waarop je een eindje kunt wandelen..

Aanmelden: Wil je meedoen? Geef je dan van te voren op. Zo weten we wie en hoeveel mensen er mee gaan en kunnen we je de exacte verzamelplek doorgeven. Heb je een vraag? Mail naar hester@hilsondis.com


Aankondiging: boek over de spiritualiteit van Bijbelse personen

Als je alleen kijkt naar het Nieuwe Testament in de Bijbel, krijg je een selectief en zeer christelijk beeld van de mensen rondom Jezus. Als je breder kijkt, naar andere (veelal oudere) geschriften, krijg je een heel ander, meer spiritueel beeld van dezelfde mensen. Voor 2022 heb ik mijzelf ten doel gesteld om dat boek te schrijven dat al zo lang in mijn hoofd zit; verhalen over de mensen rondom Jezus na zijn kruisiging, zoals ik hen zie. Gebaseerd op de verschillende geschriften en wat ik zelf bij hen voel. Aangevuld met mijn zienswijze op religie en spiritualiteit. Wordt vervolgd!