Hoe geef jij betekenis aan je leven? In hoeverre laat je je leiden door je gedachten? Hoe sta je tegenover de huidige maatschappelijke ontwikkelingen? Hoe zie je de toekomst (voor je kinderen)? Welke rol zie je voor jezelf in de wereld? Geloof je dat er “meer” is, maar weet je niet goed wat?

Aan de hand van zulke vragen organiseer ik kleinschalige groepsgesprekken. Door daadwerkelijk naar elkaar te luisteren, kunnen mooie, energievolle gesprekken ontstaan. Zo werk je aan bewustwording van jezelf en geef je meer betekenis aan je leven.

Daadwerkelijk luisteren

Daadwerkelijk luisteren doe je niet alleen met je oren, ook met je hart. Wat zegt iemand? Wat wil iemand eigenlijk zeggen, maar doet dat niet? Door jezelf open te stellen en vragen terug te stellen, kun je écht met elkaar in gesprek komen. Ik ben ervan overtuigd dat het in de huidige maatschappij steeds belangrijker wordt om daadwerkelijk naar elkaar te luisteren en met elkaar in gesprek te gaan. Om meningen en inzichten van de ander horen, maar óók de gelegenheid hebben daarop te reageren.

Voor wie is het?

Voor iedereen boven de 18 jaar ongeacht achtergrond, ervaring en overtuiging. Voor mensen die;

  • op een vrijblijvende manier willen praten over een onderwerp rondom bewustwording en zingeving,
  • liever daadwerkelijk in gesprek gaan met mensen, dan hun mening op social media delen,
  • moeite hebben met de snelheid en het korte termijn denken in de huidige maatschappij,
  • zich een mening willen vormen, inzicht willen krijgen en/of deze willen delen met anderen.

Online en gratis

Het fijnst is uiteraard om elkaar in levende lijve te zien en te spreken. Gezien de huidige situatie rondom Corona organiseer ik vooralsnog echter alleen online groepsgesprekken. Tijdens zo’n online groepsgesprek bespreken we telkens één specifiek onderwerp. Deelname is geheel vrijblijvend en gratis. De online gesprekken vinden plaats op een doordeweekse avond tussen 19:30-20:30 uur.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deelname? Je kunt je van te voren registeren voor het onderwerp waar jouw interesse naar uit gaat. Dus houd de agenda goed in de gaten of blijf op de hoogte via de maandelijkse nieuwsbrief.

Heb je nog een vraag? Mail naar hester@hilsondis.com.