Luisteren

Daadwerkelijk luisteren is luisteren naar wat iemand zegt met woorden, maar óók naar wat iemand eigenlijk wil zeggen, maar – om wat voor reden dan ook – niet doet. Door jezelf open te stellen en vragen terug te stellen, kun je écht met elkaar in gesprek komen. Omdat ik ervan overtuigd ben dat het steeds belangrijker wordt om daadwerkelijk naar elkaar te luisteren, organiseer ik op kleine schaal groepsgesprekken waarin we kennis, inzichten en ervaringen delen. Wil je meedoen? Houd de agenda op deze site in de gaten en meld je aan. Liever een individueel gesprek?

Schrijven

Schrijven geeft mij de gelegenheid mijn gedachten over een onderwerp rondom bewustwording en zingeving op een rij te krijgen, de juiste woorden te vinden voor wat ik over het onderwerp wil vertellen. Via de thema’s die ik behandel, vind je mijn teksten terug. Je kunt ook rechtstreeks naar mijn platform Hilsondis.com gaan.

Interviews

Wat beweegt mensen? Welke bewustzijns-ervaringen hebben zij opgedaan? Hoe zijn zij innerlijk gegroeid? Waarom hebben zij zich in een specifiek onderwerp gespecialiseerd? Wat brengt het hen? Ik ben altijd op zoek naar de verdieping. In mijn interviews bevraag ik mensen hierover; open, met oprechte interesse en respect voor de ander.

Lezingen

Wil je dat ik kom vertellen over een van de thema’s die ik behandel? Dat doe ik graag! Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden en eventuele specifieke wensen.