Groei begint met bewustwording

Mijn werkervaring als coachend leidinggevende en – nog meer – mijn persoonlijke ervaringen in bewustwording, zingeving en sensitiviteit, hebben mij gebracht waar ik nu sta; schrijvend over deze onderwerpen én met de kracht om mensen te inspireren en motiveren om op zoek te gaan naar zichzelf en hun rol in dit leven. Dát is waar ik energie van krijg. Dát is wanneer ik mij het dichtst bij mezelf voel; het geeft mij innerlijke rust en geluk.


Mentorschap

Dicht bij jezelf zijn, innerlijke rust en geluk ervaren; dat gun ik iedereen. Ik ondersteun jou graag in je bewustwordingsproces, je zoektocht naar zingeving of in het leren omgaan met je sensitieve ervaringen. Tijdens een wandeling of een andere ontspannen activiteit in de natuur, praten we over jouw onderwerp. Ik luister naar wat je vertelt met woorden, maar ook – bewust of onbewust – doorgeeft zonder woorden. Ik geef vertrouwen en (ver)oordeel niet. Wel stel ik vragen, die je aan het denken kunnen zetten, waardoor je vaak zelf al de volgende stap zet in jouw proces. Waarom praten tijdens een activiteit? Omdat beweging zorgt voor energie, je komt in een flow waardoor je gemakkelijker denkt en praat. Zo simpel is het.


Groepsinitiatieven

Over de thema’s bewustwording, zingeving en sensitiviteit ben ik graag met anderen in contact; van elkaar leren, écht naar elkaar luisteren en inspiratie via de ander opdoen. Daarom onderneem ik verschillende initiatieven op dit gebied, zoals thema-wandelingen, workshops en groepsgesprekken. Bekijk de agenda voor actuele data. Heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met mij op.


Inspiratie opdoen?

Lees je liever over onderwerpen rondom bewustwording, zingeving en sensitiviteit? Laat je dan inspireren door mijn interviews met mensen en mijn verhalen en blogs op Hilsondis.com. Wil je mijn publicaties volgen? Abonneer je dan op de maandelijkse nieuwsbrief.