Ter aanvulling van mijn intuïtieve kant én om mijn huidige coachingservaring te verdiepen, start ik in januari 2023 met een aanvullende coachingsopleiding. Daarvoor ben ik op zoek naar mensen die (gratis!) gecoacht willen worden.

* We voeren gemiddeld 2 tot 4 gesprekken (afhankelijk van je vraagstuk)

* We kunnen op korte termijn starten, enkele gesprekken zullen wel tussen jan-juli 2023 vallen; in die tijd loopt mijn opleiding

* Het liefst spreken we elkaar live, al wandelend in de mooie natuur van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, Holten (OV), maar online kan uiteraard ook!

Geïnteresseerd?

Neem contact met mij op! Bel 06-10699707 of mail naar hester@hilsondis.com. Ook als je gecoacht wilt worden, maar je jouw vraagstuk nog niet helemaal helder hebt, denk ik graag vrijblijvend met je mee!


Zelfbewustzijn

Dicht bij jezelf zijn, innerlijke rust en geluk ervaren; dat gun ik iedereen. Ik ondersteun jou graag in je bewustwordings-proces, je zoektocht naar zingeving of in het leren omgaan met je sensitieve ervaringen. Tijdens een wandeling in de natuur, praten we over jouw onderwerp. Ik luister naar wat je vertelt met woorden, maar ook – bewust of onbewust – doorgeeft zonder woorden. Ik geef vertrouwen en (ver)oordeel niet. Wel stel ik vragen, die je aan het denken kunnen zetten, waardoor je vaak zelf al de volgende stap zet in jouw proces.

Wat bedoel je met ‘doorgeeft zonder woorden’?

Mijn kracht is mensen snel doorzien; ik ”lees” de energie in en om jouw heen, naast wat je zelf vertelt. Die kracht zet ik graag in om jou te ondersteunen in je groeiproces. Uiteraard is het aan jou om daar wel of niet wat mee te doen.

Waarom praten tijdens een activiteit?

Beweging zorgt voor energie, je komt in een flow waardoor je gemakkelijker denkt en praat. Zo simpel is het.