Een goed gesprek

Een goed gesprek geeft je energie, motivatie om een volgende stap te zetten of bevestiging van wat je al dacht. Een goed gesprek voer je veelal met een bekende; een familielid, goede vriend(in) of een naaste collega. Maar wat als dat nou net te dichtbij is voor die ene werk- of privé-situatie en je wilt de situatie tegen iemand met meer afstand aanhouden? Of je hebt het idee dat je dingen weet of opvangt van een ander die je eigenlijk niet kunt weten en je weet niet goed hoe je daar mee om moet gaan?

Sparren

Regelmatig sparren mensen met mij over situaties rondom werk en privéleven of praten we over spiritualiteit en overtuiging in de breedste zin van het woord. Tijdens een individueel gesprek luister ik naar wat je vertelt met woorden, maar ook doorgeeft zonder woorden. Ik geef vertrouwen en (ver)oordeel niet. Wel stel ik vragen, die je aan het denken kunnen zetten waardoor je zelf vaak al de volgende stap zet in je persoonlijke ontwikkeling.

Ervaring

In mijn werk bij commerciële organisaties heb ik veel ervaring opgedaan in het voeren van individuele coachgesprekken en in teammanagement. Mijn kracht is om iemand op een positieve manier eerlijk naar zichzelf te laten kijken. Daarnaast heb ik een sterk talent voor het horen, zien en voelen van zielen, wat mijn intuïtie en inlevingsvermogen in de ander versterkt. Al deze vaardigheden zet ik in om je de volgende stap te laten zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Kennismaken?

Wil je graag met iemand sparren, maar twijfel je nog of ik daar de juiste persoon voor ben? Laten we vrijblijvend kennismaken; dan bespreken we gezamenlijk in hoeverre ik iets voor je kan betekenen.