Herken je jezelf in een van onderstaande situaties?

  • Je hebt een leuke baan, fijn gezin en je sport wekelijks. Kortom, je hebt het goed voor elkaar en ook nog wat tijd voor jezelf. Toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt, je wil meer betekenis geven aan je leven, maar weet niet goed hoe.
  • Je wilt je innerlijk ontwikkelen en daar vrijblijvend met iemand over sparren, zonder direct verbonden te zijn aan een bepaalde religie of overtuiging.
  • Je voorvoelt of voorziet bepaalde situaties of (en) je hoort, ziet of voelt entiteiten. Je weet niet goed hoe je daarmee om moet gaan en wilt daar met iemand over praten.

Dit zijn zo maar enkele voorbeelden van situaties waar steeds meer mensen zich in herkennen. De een is op zoek naar een betekenisvol leven, de ander wil zich meer bewust worden van zichzelf en weer een ander weet door eigen ervaring dat er “meer” is dan wat we met onze 5 zintuigen waarnemen.

Het begint allemaal met bewustwording

Zoeken naar zingeving en werken aan je innerlijke groei begint met het bewust worden van je gedachten en je gevoel. Wat wil ik eigenlijk met mijn leven? Ben ik gelukkig? Waarom ben ik op Aarde? Bewustwording zorgt ervoor dat je in contact komt met je innerlijk. Je leert met je eigen energie om te gaan; dat is bewustzijn. Ook als je bovennatuurlijke ervaringen hebt (vaak al van jongs af aan) helpt bewustwording bij je ontwikkeling hierin.

Praten en bewegen

Tijdens een wandeling of een andere ontspannen activiteit praten we over jouw onderwerp. Ik luister naar wat je vertelt met woorden, maar ook – bewust of onbewust – doorgeeft zonder woorden. Ik geef vertrouwen en (ver)oordeel niet. Wel stel ik vragen, die je aan het denken kunnen zetten, waardoor je vaak zelf al de volgende stap zet in je bewustwording. Waarom praten tijdens een activiteit? Omdat beweging zorgt voor energie, je komt in een flow waardoor je gemakkelijker denkt en praat. Zo simpel is het 😊.

Ervaring

In mijn werk bij commerciële organisaties heb ik veel ervaring opgedaan in het voeren van individuele coachgesprekken en samenwerken binnen teams. Mijn kracht is om iemand op een positieve manier eerlijk naar zichzelf te laten kijken. Daarnaast ben ik zeer empathisch en heb een sterke intuïtie, ik zie niet alleen jouw fysieke uiterlijk, maar ook je ziel. Deze vaardigheden zet ik in om je de volgende stap te laten zetten in je bewustwording.

Contact

Twijfel je nog of je een persoonlijk gesprek wilt? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden. Via de button hieronder kun je je contactgegevens achterlaten of mail mij op hester@hilsondis.com.

Direct een persoonlijk gesprek inplannen kan natuurlijk ook! Gebruik de knop hieronder of mail mij op hester@hilsondis.com. We stemmen dan gezamenlijk een geschikt moment af.

Vraag je je nog af waarom ik deze persoonlijke gesprekken doe? Lees dan mijn zienswijze hierover.