Begeleiding

Hoe bewust zijn de keuzes die jij maakt in je leven? Hoe bewust ben jij je van je gedachten? Of je gevoelens? Vertrouw jij op je intuïtie? Heb je enig idee waarom je op Aarde bent? Voel, hoor of zie jij dingen die er niet zijn? Of weet je dingen die je niet kunt weten?

Heb ik je aan het denken gezet met (een van) deze vragen? Mooi! Dan nu de volgende stap: aan de slag met jouw specifieke vraag of je zoektocht naar verdieping. Ik begeleid en inspireer je graag op deze ontdekkingsreis. Belangrijk om te weten: ik stel vooral vragen om je zélf tot inzichten te laten komen. De wijsheid zit namelijk al in jou.

Hoe kan ik jou begeleiden?

Persoonlijke begeleiding

Samen gaan we aan de slag met jouw vraagstuk of de verdieping van je zelfbewustzijn. Als mentor begeleid ik jou graag op deze ontdekkingsreis. Daarbij zet ik zowel coachingstechnieken in als mijn (levens)ervaring op het gebied van bewustwording en sensitiviteit. En als het even kan, doen we dat buiten in de mooie natuur van de Sallandse heuvelrug!

Inspiratie bijeenkomsten

In een serie 2-maandelijkse bijeenkomsten inspireer ik je om eens stil te staan bij je eigen bewustwording, bij hoe jij betekenis geeft aan je leven of hoe jij je intuïtie inzet. De komende tijd werk ik hiervoor een programma uit. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de onderwerpen en data? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Thema
wandeling

Wil je wat vaker stil staan bij jezelf? Bij wat je denkt, voelt, hoe je handelt? En wil je dat samen met anderen doen? Wandel dan eens mee met de themawandeling. In klein groepsverband wandelen we een uurtje en praten we samen over een thema rondom bewustwording.